Consulta del Pla de recuperació socioeconòmica de Montcada i Reixac

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha elaborat un Pla de Recuperació socioeconòmica per tal de fer front i pal·liar els efectes que la greu crisi de la COVID-19 ha provocat sobre la ciutadania, els comerços i les empreses de la nostra localitat.

Aquest Pla defineix el conjunt de mesures concretes dutes a terme i les previstes amb l’objectiu de fer front a les conseqüències socioeconòmiques provocades per la crisi sanitària posant l’accent en la recuperació econòmica i social del municipi. El document també incorpora el conjunt de mesures que es faran i que definirà el full de ruta a seguir a partir d’ara. El gran gruix de les actuacions que es duran a terme són accions que ja estaven previstes en els diferents plans estratègics de diverses regidories i àrees municipals i que s’havien de desenvolupar en els propers exercicis. El context actual, però, ho accelera tot i ens obliga a executar algunes de les actuacions de manera anticipada.

En el Pla, primer trobareu un escrit d’agraïments de l’alcaldessa a tota la ciutadania per l’esforç que ha hagut de fer tothom.
A continuació hi trobareu els 5 apartats que configuren el pla, que podeu consultar en la documentació adjunta.

Podeu donar la vostra opinió sobre qualsevol apartat el Pla, i fer suggeriments i aportacions sobre les actuacions que considereu que s’haurien de dur a terme de forma prioritària.

PRESENTACIÓ D'APORTACIONS
Les aportacions es van recollir fins al 15 d'octubre de2020 a través del correu electrònic de l'adreça de l'Oficina d'Atenció Ciutadana: oac@montcada.org

VALORACIÓ DE LAS PROPOSTES PRESENTADES
Finalit el termini de recollida d'aportacions, es van estudiar les propostes presentades. En la documentació adjunta es pot consultar l'informe que recull les valoracions realitzades per l 'Ajuntament.