Consulta del Pla de recuperació socioeconòmica de Montcada i Reixac

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha elaborat un Pla de Recuperació socioeconòmica per tal de fer front i pal·liar els efectes que la greu crisi de la COVID-19 ha provocat sobre la ciutadania, els comerços i les empreses de la nostra localitat.

Aquest Pla defineix el conjunt de mesures concretes dutes a terme i les previstes amb l’objectiu de fer front a les conseqüències socioeconòmiques provocades per la crisi sanitària posant l’accent en la recuperació econòmica i social del municipi. El document també incorpora el conjunt de mesures que es faran i que definirà el full de ruta a seguir a partir d’ara. El gran gruix de les actuacions que es duran a terme són accions que ja estaven previstes en els diferents plans estratègics de diverses regidories i àrees municipals i que s’havien de desenvolupar en els propers exercicis. El context actual, però, ho accelera tot i ens obliga a executar algunes de les actuacions de manera anticipada.

En el Pla, primer trobareu un escrit d’agraïments de l’alcaldessa a tota la ciutadania per l’esforç que ha hagut de fer tothom.
A continuació hi trobareu els 5 apartats que configuren el pla, que podeu consultar en la documentació adjunta.

Podeu donar la vostra opinió sobre qualsevol apartat el Pla, i fer suggeriments i aportacions sobre les actuacions que considereu que s’haurien de dur a terme de forma prioritària.

PRESENTACIÓ D'APORTACIONS
Les aportacions es recolliran fins al 15 d'octubre de2020 a través del correu electrònic de l'adreça de l'Oficina d'Atenció Ciutadana: oac@montcada.org