Enquesta a entitats sobre l'ús de les Xarxes Socials

Des de Participació Ciutadana hem iniciat un projecte per tal de millorar els espais virtuals de comunicació del departament amb les entitats (Facebook, Twitter i Instagram)

L'ús d'Internet s'han convertit en una de les principals vies de comunicació i per això, volem buscar estratègies per aprofitar les xarxes socials per millorar la relació i comunicació entre l'Ajuntament i les entitats i entre les mateixes entitats.

Sou moltes les entitats que disposeu d'alguna o diverses xarxes socials que heu anat obrint per tal de tenir més visibilitat i mostrar tot allò que feu, en especial durant aquests dos últims anys de confinament, i amb aquest projecte us volem ajudar a treure el màxim profit a aquests canals de difusió digital.

Per a la realització del projecte comptem amb el suport de l'agència digital Magnifik, que ens ajudarà tant a la millora dels espais virtuals de propi departament de Participació Ciutadana, com a la millora de la gestió de les xarxes socials de les entitats, per a la qual cosa programarem més endavant cursos i tallers de formació específics.

Però, primer de tot volem fer una anàlisi sobre l'ús que feu les entitats de les xarxes socials per tenir una visió global de la situació actual i detectar les mancances i els punts a millorar.

Per això hem elaborat una breu enquesta i us demanem que li dediqueu uns minuts i la contesteu abans del 30 de setembre.

El resultat ens serà d'utilitat per posar en marxa les accions necessàries per enfortir la gestió dels canals socials i que pugueu assolir els vostres objectius i finalitats comunicatives.

Enllaç a l'enquesta: https://forms.gle/4wZ3X6BH9KJGUmvg6