Pla estratègic de desenvolupament econòmic local i de l'ocupació

L’Ajuntament de Montcada i Reixac inicia aquest procés participatiu per tal d'elaborar el Pla estratègic de desenvolupament econòmic local i de l'ocupació del municipi, el principal objectiu del qual és definir i executar accions que permetin donar resposta als problemes que té l'economia local i afavorir el desenvolupament econòmic i l’ocupació al municipi.

En aquest procés participatiu podreu opinar sobre quines són les principals problemàtiques i reptes a nivell econòmic i ocupacional que té la nostra ciutat, prioritzar-los segons la seva importància i suggerir quines serien les millors accions per donar-hi resposta.

En aquest sentit, es realitzaran tres enquestes obertes a la ciutadania. Els resultats de les enquestes els podeu consultar en aquesta plataforma i seran incorporats als debats tècnics d’elaboració del Pla. A més, també estaran disponibles alguns documents de treball sorgits d’aquests debats tècnics del procés d’elaboració.

Ja es pot contestar a segona enquesta ciutadana. Els agrairem que ens indiquin, al seu parer, si hi ha altres reptes que no s'han recollit i quines són les prioritats que creu que hauria de proposar-se la ciutat per als propers anys.

La vostra opinió és molt important!