Pla estratègic de desenvolupament econòmic local i de l'ocupació

L’Ajuntament de Montcada i Reixac inicia aquest procés participatiu per tal d'elaborar el Pla estratègic de desenvolupament econòmic local i de l'ocupació del municipi, el principal objectiu del qual és definir i executar accions que permetin donar resposta als problemes que té l'economia local i afavorir el desenvolupament econòmic i l’ocupació al municipi.

En aquest procés participatiu podreu opinar sobre quines són les principals problemàtiques i reptes a nivell econòmic i ocupacional que té la nostra ciutat, prioritzar-los segons la seva importància i suggerir quines serien les millors accions per donar-hi resposta.

En aquest sentit, es realitzaran tres enquestes obertes a la ciutadania. Els resultats de les enquestes els podeu consultar en aquesta plataforma i seran incorporats als debats tècnics d’elaboració del Pla. A més, també estaran disponibles alguns documents de treball sorgits d’aquests debats tècnics del procés d’elaboració.

La segona enquesta ja es pot contestar fins al 24 d'octubre. Els agrairem que ens indiquin, al seu parer, si hi ha altres reptes que no s'han recollit i quines són les prioritats que creu que hauria de proposar-se la ciutat per als propers anys.

La vostra opinió és molt important!