Reconeixements i Premis Esportius 2019 - Presentació de candidatures

Requisits:
Es podrà proposar qualsevol persona major de 18 anys, vinculada al món de l’esport local, que s’hagi destacat per la dedicació, treball, aportació, direcció, col·laboració o qualsevol altra vessant que es pugui considerar positiva a nivell esportiu.

Calendari:
- De l'1 al 30 d’abril de 2019: Presentació de candidatures
- Del 2 al 10 de maig de 2019: Avaluació per part del jurat de les candidatures presentades
- 13 de maig de 2019: Publicació de totes les candidatures que compleixin els requisits
- Del 15 de maig al 4 de juny de 2019: Primera fase de votació per triar les tres candidatures finalistes
- Del 5 al 14 de juny de 2019: Segona fase de votació per triar la persona guanyadora

La identitat de la persona guanyadora del guardó per votació popular no es coneixerà fins a la festa de lliurament dels Premis, que serà el 4 de juliol al Teatre Municipal.

Per presentar la candidatura heu d'omplir el formulari que hi ha a sota i si voleu incloure una imatge de la persona que proposeu o afegir algun arxiu, ho podeu enviar a aquest correu: participaciociutadana@montcada.org. IMPORTANT: Cal que indiqueu en l’assumpte el nom del candidat o candidata.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, accepto el tractament informatitzat de les anteriors dades personals, que s’incorporen a un fitxer automatitzat de titularitat de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure, amb la finalitat de realitzar una correcte gestió de la meva proposta i de la informació de la ciutadania que participa en processos d'acció i participació ciutadana. En qualsevol moment, podré exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les dades mitjançant escrit dirigit a l’Institut Municipal d’Esports i Lleure de Montcada i Reixac. He llegit i accepto les bases que regulen la present candidatura.

Documents Relacionats

Títol Tipus arxiu
BASES DE PARTICIPACIÓ PREMIS ESPORTIUS 2019 pdf