Tornar

Remodelació de les instal·lacions d'atletisme: intal·lació circuit de força / gimnàstica exterior


Descripció

Des de la Joventut Atlètica de Montcada volem iniciar aquest any el procés per aconseguir la remodelació de les instal·lacions d'atletisme del nostre municipi, dintre del projecte global de remodelació de la instal·lació hem seleccionat dos apartats que poden entrar dintre dels requisits dels pressupostos participatius.

Per entrar en context la Joventut Atlètica de Montcada és una entitat sense ànim de lucre que té com a centre d'entrenaments i de l'entitat les pistes municipals d'Atletisme de la Ferreria, que aprofiten des de fa anys l'antiga instal·lació del camp de futbol del polígon.

La nostra entitat integra esportivament les disciplines i forma part de 3 federacions: atletisme (FCA - RFEA), curses per muntanya (FEEC) i Triatló (FCT) i entre els usuaris de la instal·lació trobem l’escola d’atletisme, atletes o esportistes populars de tots els nivells i també diversos campions i esportistes molt destacats a nivell nacional per totes les disciplines.

A més creiem fermament en el poder inclusiu de l'esport, especialment les disciplines que representem per la facilitat que tenen per la seva pràctica, és per això que estem també preparant un pla d'ajudes per tal d'apropar aquests esports a infants amb menys recursos i que puguin desenvolupar la pràctica esportiva.

Per totes aquestes raons i per poder incentivar les nostres pràctiques esportives presentem a títol particular la nostra visió d'un projecte de renovació de les instal·lacions, que degut sobretot al pas del temps i el creixement federatiu que representem, necessiten urgentment una actuació.

Dintre d'aquest projecte un dels elements seria la instal·lació del circuit de força / gimnàstica exterior a una de les cantonades de la instal·lació, amb paviment de cautxú i elements preparats per l’ús a exterior. Adjuntem fotos d'exemple i un croquis d'ubicació. També disposem d'una valoració d'una empresa especialitzada que hem demanat per assegurar que entrem dintre del marge dels pressupostos, que si cal us la podem fer arribar.

Esperem que el més aviat possible aconseguim la pista d'atletisme que el nostre municipi mereix i que puguem donar un salt qualitatiu per
tal d'arribar al màxim possible de ciutadans i promocionar els nostres esports.


Qui ho proposa

JOVENTUT ATLETICA M.


Vots obtinguts

1439


Cost

60.000 €


Comparteix:


Fotografia


Comparteix: